Over Ons | Direct van TV

Over Direct van TV

Direct van TV is een online activiteit van het internationaal opererende Best-Direct en Best Direct International Benelux; wereldwijd één van de grootste aanbieders van producten die bekend zijn van TV.

Onze producten zijn verkrijgbaar in meer dan 40.000 Europese winkels en nu ook online in Nederland en België.

Onze producten liggen op voorraad in Nederland en voldoen uiteraard aan alle eisen die binnen de EU gesteld worden aan veilige producten. Onze certificering is dik in orde!

Best Direct biedt sinds 1992 een uitgebreid scala aan innovatieve en ‘probleemoplossende’ teleshopping artikelen, welke vaak ‘Bekend van TV’ zijn. Van Crosstrainers tot Plug-in Mini Kachels; de artikelen van Best Direct zijn te zien op Nederlandse teleshopping TV zenders zoals Tel Sell op RTL4, Net5, RTL5, SBS6 en SBS9.

De Direct van TV webshop is de originele en door ISL gecertificeerde ‘As Seen on TV’ webshop, met alle artikelen rechtstreeks van de fabrikant! Wij bieden u bekende merken zoals; Starlyf, Velform, Gymform en Comfortisse in de categorieën Fitness, Mooi & Gezond, Huishoud & Keuken, Wonen & Slapen en Tuin & Klussen. Door ons slimme distributiecentrum kunnen wij alle artikelen binnen 24 uur bij u thuisbezorgen. Voor 22:00 besteld, is morgen in huis, behalve in het weekend. Wanneer u in het weekend besteld, krijgt u in principe op de 2e werkdag van de week geleverd.

Naast een uitgebreid assortiment van teleshopping artikelen, biedt Direct van TV in haar online TV winkel ook scherp geprijsde dagaanbiedingen! Tijdens deze acties van de dag bieden wij bekende TV artikelen aan met kortingen tot wel 90%! 

Nooit de Actie van de Dag missen? Klik hier en scroll naar beneden om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Best Direct heeft een lange geschiedenis op de Nederlandse en Belgische Teleshopping TV én in de Nederlandse retail, en is met haar TV webshop ook online uw vertrouwde partner voor alle originele ‘Bekend van TV’ artikelen. 

Onze beloftes aan u: 

  • Niet goed? Geld terug!
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 22:00 besteld, zelfde dag verstuurd!
  • Erkend en betrouwbaar sinds 1992 
  • Veilig betalen via IDeal, Klarna, PayPal en Creditcard

 

Vragen of hulp nodig? Stel uw vraag via: support@best-direct.nl

 

Best Direct is onder andere bekend van: